Erzurum Canbeyler Dernek Temsilcisi Hatip Genç, Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti

Okunma: 14260
Sultangazi 25 Kasım 2023 02:40
Videoyu Aç Erzurum Canbeyler Dernek Temsilcisi Hatip Genç, Abdulbaki Durmuş'u Ziyaret Etti
A
a

Türkiye çapında büyük bir potansiyele sahip olan Tüm Canbeyler Dernekleri yaklaşan yerel yönetim seçimleri öncesi sahneye çıkmaya başladı.

Tüm Canbeyler Erzurum Dernek Temsilcisi Hatip Genç, 38 İlde bulunan Tüm Canbeyler Derneği adına Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş’u makamında ziyaret etti. Yaklaşan yerel yönetim seçimleri öncesi Abdulbaki Durmuş’a desteğini açıklayan Tüm Canbeyler Erzurumlular Dernek Temsilcisi Hatip Genç, şunları söyledi. “ Türkiye genelinde milyonlarca üyesi bulunan bir aşiretin mensubu olarak bugüne kadar istenilen düzeyde temsil edilemedik. Bu durum bizleri derinden üzmektedir. Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Biz hiçbir siyasi partiye teklifte bulunmayız. Bizim gücümüzü bilenler bizimle yol yürümek isteyenlere kapmız sonuna kadar açık. Bizim Sultangazi’de ki adayımız Genel Başkanımız Abdulbaki Durmuş’tur. Herkes bunu böyle bilsin ve tercihini buna göre yapsın” dedi.



Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Erzurum Tüm Canbeyler Dernek Temsilcisi Hatip Genç ve beraberindeki heyeti saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Desteklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti geleneğinde gelen bir sözü hatırlatarak sözlerime başlamak istiyorum. Bu partide görev istenilmez, görev verilir. Bizi bilen biliyor. Bilmeyenlerde bilen birilerine sorsun. Biz gücümüzü bize gönül veren üyelerimizden  alıyoruz. Yerel yönetim seçimlerinin ülkemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor dostlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat