Ehmede Xani İlim ve Kültür Derneği Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u Ziyaret Etti

Okunma: 3810
Sultangazi 17 Ağustos 2023 22:33
Videoyu Aç Ehmede Xani İlim ve Kültür Derneği Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Ehmede Xani İlim ve Kültür Derneği Başkanı Yunus Bekret, Belediye Başkanı Basın Danışmanı Umut Öztürk ve beraberindeki heyet Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u makamında ziyaret etti.

Sultangazi belediyesi tarafından daha önce İsmetpaşa mahallesinde yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan Ahmed-i Hani parkı içerisinde kurulan Ahmede  Xani İlim kültür evi 27 Mayıs 2023 tarihinde İçişleri bakanı Süleyman Soylu, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve çok sayıda davetlinin katılımı ile görkemli bir törenle  açılmıştı.



Bugün ise Sultangazi Ehmede Xani İlim ve Kültür Derneği Başkanı Yunus Bekret ve beraberindeki heyet Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Yunus Bereket tarafından Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a İshak Paşa Sarayı’nın tablosu hediye edildi.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sultangazi Ehmede Xani İlim ve Kültür Derneği Başkanı Yunus Bekret ve beraberindeki heyete teşekkür etti.



Sultangazi Ehmede Xani İlim ve Kültür Derneği Başkanı Yunus Bekret ise sosyal medya Facebook’tan şunları yayınladı. “Sultangazi belediye başkanımız sayın av Abdurrahman Dursun beyi hemşerilerimiz ile birlikte kültürel faaliyetlerimize olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduk göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı hemşerilerimiz adına çok teşekkür ederiz. Yaptıkları topluma hizmetler de başarılar dilerim” dedi.
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat