Drejan Merkez Koşarlar Derneği ve Tüm Canbeyler Derneği Kardeşliği

Okunma: 7677
Sultangazi 31 Temmuz 2023 10:23
Videoyu Aç Drejan Merkez Koşarlar Derneği ve Tüm Canbeyler Derneği Kardeşliği
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş'u makamında ziyaret etti.

İki dernek başkanının yaptığı istişare yaklaşık bir saat sürdü. İstanbul ve Sultangazi’de kültürel etkinliklerin tanıtılması ve yaşatılması için kurulan iki dernek olan Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ve Tüm Canbeyler Derneği, Kardeş Dernek’ oldular. Kardeş Dernekler buluşarak 2023 yılında ortak projelere imza atmaya karar verdiler.


 
Kurulduğu günlerden bu yana İstanbul’a farklılık kazandıran güçlü iki dernek hemşeri bilincini geliştirmek, Adıyaman’ın kültürünü tanıtmak, bu kültürü çocuklarına ve gençlerine öğretmek için mücadele etmektedir.  


 
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, yaptığı açıklamada, “2023 yılının her iki derneğimiz açısından yeni etkinlik ve projelerle dolu bir yıl olmasını ve faaliyetlerimizin ortak yapılması görüşüne vardık. Ayrıca “Kardeş Dernekler” projesinin İstanbul’a güç birliği katıp daha anlamlı faaliyetler yapılabileceğimizin kanısına vardık.


 
Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım ise “Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş beye ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat