Drejan Merkez Koşarlar Derneği Ramazan Ayının Bereketini Birlikte Paylaştı

Okunma: 1344
Sultangazi 1 Nisan 2023 22:25
Videoyu Aç Drejan Merkez Koşarlar Derneği Ramazan Ayının Bereketini Birlikte Paylaştı
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği her yıl olduğu gibi bu senede Dernek üyeleriyle Ramazan ayının bereketini paylaştı.

Drejan Merkez Koşarlar Köyü Derneğinin Gençlik Kollarının gönüllü olarak sofraları hazırladığı programda tecrübeli din adamı Kuran’ı Kerim Tilaveti okudu. Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin de hazır bulunduğu iftar programında davetliler Dernek lokalini tıklım tıklım doldurdu.




Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, yaptığı açılış konuşmasında “Ramazan’ın ayının bereketini siz dostlarımızla paylaşmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz” dedi.   



İftar Programına Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkan Vekili İsmail Akkaya, Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Aslan, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık, GERSOY-DER Derneği  Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.




 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat