Drejan Merkez Koşarlar Derneği Adıyaman'a Ramazan Bereketini Götürdü

Okunma: 3814
Sultangazi 16 Nisan 2023 13:40
Videoyu Aç Drejan Merkez Koşarlar Derneği Adıyaman'a Ramazan Bereketini Götürdü
A
a

Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği 11 ili vuran büyük deprem felaketinin ardından Adıyaman'da yardım faaliyetlerini Ramazan ayında da sürdürüyor.

Drejan Merkez Koşarlar Derneği, Ramazan ayında da Adıyaman’ı unutmadı. Depremin ilk gününden itibaren gerek arama-kurtarma, gerekse yardım tırlarıyla bölgeye destek olan Drejan Merkez Koşarlar Derneği Başkanı Ramazan Yıldırım, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Ramazan kolisi ve nakdi yardım vermeye devam ediyor.


 
Drejan Merkez Koşarlar Derneği başkanı Ramazan Yıldırım, Ramazan ayının bereketini yansıtan yardım kolilerini bu kez depremden etkilenen vatandaşlar için Adıyaman’a götürdü. Ramazan ayı boyunca maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Adıyaman İli Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yaraları sarmaya devam ediyor.


 
Adıyaman İl Merkezinde çadır ve Konteynırlarda yaşayan depremzede vatandaşların yanı sıra ayrıca köylere erzak dağıtımı yapmaya da devam ediyor. Bölgede en ücra köylere bile yardım ulaştıran ekipler gelen taleplere göre hareket ederek ramazan kolilerini depremzedelere ulaştırıyor.




















 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat