Cahit Altunay, Önderliğinde Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Okunma: 612
Sultangazi 1 Ağustos 2016 15:51
Videoyu Aç Cahit Altunay, Önderliğinde Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak veren binlerce Sultangazili demokrasi nöbetine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay önderliğinde hız kesmeden devam ediyor.

15 Temmuz’dan bugüne Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii Meydanı’nda toplanan binlerce Sultangazili, adeta bir demokrasi şölenine imza attı. Günlerdir gündüz işlerine giden akşamları ise sabaha kadar sokaklarda nöbet tutan Sultangazili vatandaşlar alanları hınca hınç doldurmaya devam etti. Ellerindeki Türk bayraklarıyla milli iradeye sahip çıkan Sultangazililere, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Milletvekilleri Sivil Toplum Kuruluşları da eşlik etti.

Başkan Altunay, Duygulandırdı

Sultangazi Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan binlere seslenen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Tankların, silahların önüne yatan Sultangazilileri, evlatları eve geri dönmediğinde ‘vatan sağ olsun’ diyen babaları, al bayraklı tabutların arkasındaki evlatlarını koklayıp öpen ve sessizce gözyaşı döken annelerimizi, çocuğumu babasız büyütürüm, vatansız asla diyen bacılarımızı selamlıyorum” diyerek herkesi duygulandırdı.

“Rabbim Bir daha İstiklal Marşı Yazdırmasın”

Bir daha böyle acılar yaşanmamasını dileyen Başkan Altunay, “İlk günden beri bu meydanlarda tansiyonu hiç düşünmediniz. Ertesi gün gideceğiniz işlerinizi hiç düşünmediniz. Vatanım, milletim ve bayrağım için feda olsun dediniz. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Rabbim bir daha böyle acıları yaşatmasın. Bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

İlk Günden Bu Yana Evlatlarıyla Birlikte Nöbette

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 15 Temmuz gecesi şer odaklarının kalkıştığı darbe girişiminin ardından ailesiyle birlikte sokaklarda demokrasi nöbeti tutmaya başladı. Her gün farklı milletvekilleriyle Sultangazililerin karşısına çıkan Altunay, Sultangazililerle sabahlıyor.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat