Bersomik (Tütenocak) Derneği Ramazan Etkinlik Alanının Gözdesi Oldu

Okunma: 8317
Sultangazi 9 Nisan 2023 13:44
Videoyu Aç Bersomik (Tütenocak) Derneği Ramazan Etkinlik Alanının Gözdesi Oldu
A
a

Sultangazi Belediyesi'nin, ilçede 11 Ayın Sultanı Ramazan'ın dolu dolu geçirmek amacıyla özel olarak hazırladığı Ramazan etkinlik alanında kurulan Bersomik (Tütenocak) Derneğinin açtığı stant yoğun ilgi gördü.

Etkinlik Alanının Gözdesi Bersomik (Tütenocak)

Ramazan etkinlik alanında Bersomik (Tütenocak) Derneği’nin açmış olduğu standa hem katılımcılar hem vatandaşlar hem de bürokratlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş,  Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Başkan Vekili İsmail Akkaya, Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Arslan, Drejan Merkez Koşarlar Dernek Başkanı Ramazan Yıldırım, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık, meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş ziyaret etti.



 
Bersomik (Tütenocak) Adıyaman’ın Gülü

Ziyaret esnasında kısa bir açıklama yapan Bersomik Dernek Başkanı Hakan Mamaş “Adıyaman huzurun başkenti, lezzetin ve hoşgörünün şehri. Kadim tarihi, eşsiz coğrafyası, iklimi ve ikliminden daha sıcak insanıyla örnek alınacak bir ilimiz. Adıyaman’ımızı ve Adıyaman’ın gülü olan Bersomik (Tütenocak)’kı burada vatandaşlarımıza tanıtmak ve anlatmak bu akşam bize düştü. Bu gayreti başlatan başta Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Av. Abdurrahman Dursun ve STK kuruluşlarına ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.






















 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat