Başkan Neriman Topuz'dan Yeni Yıl Mesajı

Okunma: 2632
Sultangazi 27 Aralık 2021 21:38
Videoyu Aç Başkan Neriman Topuz'dan Yeni Yıl Mesajı
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Neriman Topuz, yeni yıla girerken bir mesaj yayınladı.

Başkan Neriman Topuz , “Sevinçlerimizle, acılarımızla ve anılarımızla bir yılı daha geride bırakıyor, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Kadın Kolları ailesi olarak yeni bir yıla giriyoruz dedi.
 
Başkan Topuz, “Her yeni yıl, önümüze çıkan problemleri aşmak, sorunları çözmek ve mutlu yarınlara ulaşmak için umutlarımızı güçlendirir, beklentilerimizi artırır. Geride bıraktığımız yılın muhasebesini yaparken, yeni yılın, bir önceki yıla göre daha iyi geçmesi için de neler yapılması gerektiğini planlarız. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Kadın Kolları adına önemli gelişmelerin yaşandığı;  üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz. Ülkemizin daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte yaşadığımız 2021 yılını geride bırakıyoruz. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle; “2022 yılının; sevginin, saygının, barışın ve kardeşliğin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyor, başta Türkiyeli vatandaşlarımız olmak üzere, tüm insanlığın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
Neriman Topuz
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat