BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI

Okunma: 3629
Sultangazi 29 Kasım 2022 01:04
Videoyu Aç BAŞKAN DEDİĞİN BÖYLE OLMALI
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, örnek olmaya devam ediyor. Ayrım yapmadan herkese ve her kesime eşit davranan, halkımızın sorunlarına eğilen onların dertleriyle dertlenen sevinçlerine ortak olan bir Başkan Mevlüt Kandemir.

Gönüllülük esasına dayanan tükenmek bilmeyen enerjisi ile herkesin derdine, hastasına, cenazesine, taziyesine koşan Genel Başkan Mevlüt Kandemir, yediden yetmişe herkesin takdirini kazanıyor. Türkiye de ve Sultangazi’de tanınan isimlerin başında gelen Genel Başkan Mevlüt Kandemir, “Ben insanlara yardım etmeyi seviyorum. Federasyonumuzun esas amacı da dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese ve her kesime eşit davranmaktır” dedi.
 
Türkiye’nin sevilen ismi Genel Başkan Mevlüt Kandemir, Başkanlığını yaptığı Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF)’e yeni bir boyut kazandırdı. Mevcut Federasyonlardan farklı bir konsept uygulayan Kandemir, kahve kültüründen uzak, geleneklerine, göreneklerine, sosyal faaliyetlere önem veren bir Federasyon çatısı oluşturma yolunda önemli mesafeler kat ettiğinin altını çizmiyor.
 
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Dur durak bilmeden gerek ülke genelinde gerekse uluslararası arenada Türkiye Tüm Dernekler Federasyonunu (TÜRDEF)’i en iyi şekilde temsil ediyor. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, yaptığı açıklamada; “Federasyonumuzun çok parlak bir geçmişi var. Yaklaşık 9 yıllık bir federasyonuz. Sivil Toplum Kuruluşu olmak oldukça zor bir uğraş. Biz burada örfümüzü, adetlerimizi, geleneklerimizi, yemeklerimizi, şiirimizi, müziğimizi tanımak istiyoruz. Kahve kültürü ile oluşturulan bir Federasyon değiliz. Sorunların konuşularak giderildiği, dostlukların ve kardeşliğin paylaşıldıkça çoğaldığı, gençlerimizin kültürümüzü öğrendiği bir yer bu federasyon” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat