Başkan Av. Abdurrahman Dursun, Ramazan'ın Bereketini Vatandaşlarla Paylaşıyor

Okunma: 3326
Sultangazi 7 Nisan 2023 13:40
Videoyu Aç Başkan Av. Abdurrahman Dursun, Ramazan'ın Bereketini Vatandaşlarla Paylaşıyor
A
a

Mübarek 11 ayın sultanı Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, iftarını Sultangazi ilçesinde ikamet eden vatandaşlarla birlikte açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Av. Abdurrahman Dursun Vatandaşlarla Birlikte İftar Sofrasına Konuk Oluyor
 
Ramazan ayının başladığı günden buyana Sultangazi ilçesinde iftar programlarına konuk olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun,  “Ramazan berekettir, paylaşmaktır. Bizlerde vatandaşlarımızla iftarda evlerine konuk olarak Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşamanın mutluğu içerisindeyiz” dedi.



 
 Dursun, Ramazan’ın İlk Günlerini Memleketi Adıyaman’da Depremzede Vatandaşlarla Geçirdi
 
Ramazan’ın ilk birkaç gününü Deprem Bölgesi Adıyaman’da depremzede vatandaşlarla birlikte ramazan bereketini yaşayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Ramazan berekettir, paylaşmaktır, gönülleri bir tutmaktır. Ramazan’ın bereketini, huzur iklimini hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz. Bir olmakta, birlik olmakta rahmet var ”diye konuştu.
 
 Başkan Dursun, Ramazan’ın Bolluk ve Bereketini Sultangazililerle paylaştı
 
Başkan Dursun, Ramazan bereketini Sultangazili vatandaşlarla birlikte yaşamaya devam ediyor. Ramazanın ilk günlerinde sevgili eşi Tuba Dursun ve çalışma arkadaşları ile deprem bölgesi olan Adıyaman Merkez’de depremzedelerin iftar sofrasına misafir olan Başkan Dursun, Ramazan ayının manevi iklimini onlarla birlikte yaşadıktan sonra, Sultangazi’de vatandaşlarla bir araya gelmeye onların iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor.

Başkan Dursun, Fatma ve Yalçın Umay ailesi ile bir araya geldi
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, başka bir iftar programında ise Sultangazi’de Fatma ve Yalçın Umay ailesi ile bir araya geldi. “11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının bereketini geçtiğimiz gün Fatma ve Yalçın Umay ailesi ile birlikte paylaştık. Kardeşlerimize kucak açmaya, onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Dursun, Vatandaşlarla Ramazanın Bereketini Paylaşırken Onlarla dertleşmeyi İhmal Etmiyoruz
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Mübarek Ramazan ayı içerisinde sultangazimizin kıymetli sakinleriyle bir araya geliyoruz.  Onlarla hem Ramazan ayının bereketini paylaşıyor hem de dertlerini sorunlarına ortak oluyoruz. Sevgi ve kardeşlik iklimini doya doya idrak ederken, Ramazan heyecanını hep birlikte yaşamanın mutluğu içerisindeyiz” dedi.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat