Başkan Av. Abdurrahman Dursun, 4 Yılda Birçok Yatırımı Hayata Geçirdik

Okunma: 8463
Sultangazi 15 Nisan 2023 03:34
Videoyu Aç Başkan Av. Abdurrahman Dursun, 4 Yılda Birçok Yatırımı Hayata Geçirdik
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi'ye olan sevgisini öyle bir anlatı ki, hayran olmamak mümkün değil. Görevde olduğu 4 yıl boyunca gösterdiği performans tüm çevreler tarafından takdirle karşılanırken Dursun, yeni projelere imza atmanın heyecanını yaşıyor.

Anadolu'nun tüm renklerine kucak açmış Sultangazi, tarihin ve doğanın bize bir armağanı. Bu güzel ilçe, bize atalarımızdan kalan bir miras değil, gelecek nesillerin bize bıraktığı bir emanet. Bu emaneti en iyi şekilde koruyarak bu güzel ilçeyi gelecek nesillere, uygar ve yaşanılabilir bir kent olarak devretme idealini bugüne kadar hep sürdürdük, Yine de sürdüreceğiz! Sultangazi'yi imar etmek, bu güzel kenti dünya metropolleri arasında hak ettiği yere getirebilmek için hep çalıştık, yine çalışacağız! Hep başardık, yine başaracağız! Gözyaşı değil alın teri döküyoruz. Mazeret değil hizmet üretiyoruz.


Engellere takılmadan ufkumuzu, gayretimizi, umudumuzu geniş tutuyoruz. Değerli Sultangazili hemşerilerimizle vadettiğimiz büyük projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Herkes şahittir ki bizim hizmette hızımız koşar adımdı. Şu günlerde adımlarımızı biraz daha sıklaştırdık. 4 yılda birçok yatırımı hayata geçirdik. Bu yatırımların yanı sıra alt yapı çalışmalarını tamamlamış, yeşil ve kentsel dokusuyla Sultangazimizi İstanbul'un cazibe merkezi haline getirmek için çaba gösteriyoruz. Altyapı, çevre ve temizlik hizmetlerinde yaptığımız çalışmalarla örnek ilçelerden biri olduk.


Sultangazi Belediyesi olarak yerel renkleri korurken; bir yandan da düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle halkla iç içe olduk. Düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle milli bayram coşkusuna tüm Sultangazilileri ortak ederken, çeşitli organizasyonlarla kültür ve sanatın tüm renklerini Sultangazi'ye taşıdık. Öte yandan sosyal doku projeleriyle hayatın her alanında yer almaya çalıştık. Ev hanımlarından engellilere, eğitimden sağlık alanına kadar birçok sosyal doku projesi hayata geçirildi.


“ Su Makan’da Güçlü Eğitim Güçlü Kadın” " Su-Mekan Yemek Atölyesi", " Sultangazi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Akademisi", " Su-Mekan’da kadınlar, 8 Atölye 15 farklı branşta eğitim alıyor", "Engelsiz Eğitim Merkezi", projeleri bunlardan bazıları... Biz halkımızla birlikte heyecanlarını heyecanımıza katarak durmadan çalışıyoruz. Esnaf, sivil toplum kuruluşları, mesleki gruplar, kamu kurumları ve halkımızla sık sık bir araya geliyoruz. Onların görüş, öneri ve sorunlarını dinleyerek yönetime katılımlarını, söz sahibi olmalarını sağlıyoruz.


Biz biliyoruz ki yerellik yerinde başlar ve demokrasinin gereklerindendir. Bir mahallenin, bir sokağın ihtiyaçlarını en iyi o yerde yaşayanlar bilir. Bunun içindir ki biz ilçemizde gencinden yaşlısına, kadınından engellisine her kesime ulaşma gayreti içerisindeyiz. Onlara hizmet etmenin gururunu yine onlarla birlikte ortaya koyduğumuz projelerle hep birlikte yaşamak mutlulukların en büyüğü. Çalışmalarımıza yön veren halkımızla omuz omuza geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat