Başkan Abdulbaki Durmuş Gazi Cemevi'ni Ziyaret Etti

Okunma: 9638
Sultangazi 27 Haziran 2023 17:54
Videoyu Aç Başkan Abdulbaki Durmuş Gazi Cemevi'ni Ziyaret Etti
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Merkezi Gazi Mahallesi'nde bulunan Gazi Eğitim Kültür Vakfı Gazi Cemevi'ni ziyaret etti.

Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Merkezi Gazi Mahallesi’nde bulunan Gazi Eğitim Kültür Vakfı Gazi Cemevi’ni ziyaret ederek Gazi Cemevi Başkanı Makine Mühendisi Hıdır Karadaş ile bir araya geldi. Genel Başkan Durmuş, Alevi inancının yaşatıldığı Gazi Eğitim Kültür Vakfı Gazi Cemevi hakkında Gazi Cemevi Başkanı Karadaş’tan bilgi aldı.


 
Gazi Eğitim Kültür Vakfı Gazi Cemevi Başkanı Makina Mühendisi Hıdır Karadaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “ Bu Cemevi biz Alevilerin inanç merkezidir. İyi bir Alevi olmanın kurallı eline, beline ve diline sahip olmaktan geçer. İyi bir insan olmadan iyi bir Alevi olunmaz. Bizim Cemevi’miz aynı zamanda bir eğitim ve kültür kurumudur. Biz bu çatı altında ahlaklı çocuklar ve gençler yetiştirmenin bahtiyarlığını yaşamaktayız. Geleceğe yön veren, kültürüne sahip çıkan ahlaki değerlere inanan gençler bu çatı altında yetişmektedir” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat