Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü Roman Kardeşleriyle İftarda Buluştu

Okunma: 539
Sultangazi 19 Nisan 2023 14:15
Videoyu Aç Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü Roman Kardeşleriyle İftarda Buluştu
A
a

Murat Köprücü, "İstanbul için İstanbullular ile birlikte Roman kardeşlerimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Roman kardeşlerimizle birlikte hizmet üreteceğiz. Mecliste her şey var fakat sorunları çözecek irade yok" dedi.

28.Dönem İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, Sarıyer’de verdiği iftar programında sivil toplum kuruluşlarının önemli isimleri Türkiye Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezen ve çok sayıda farklı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ağırladı. Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Mehmet Oğuzhan Demirhan’ın da hazır bulunduğu iftar programı muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.



Adaylık başvuruş yaptığı tarihten itibaren saha ziyaretleri, çarşı, Pazar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile devam eden görüşmeler meyvesini vermeye başladı. Halkın büyük teveccühü ile yoluna devam eden İstanbul 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, Roman kardeşleriyle bir araya gelmeye onların sorunları ve dertleriyle dertlenmeye, sevinç ve mutluluklarına ortak olmayı sürdürüyor. İstanbul’un en köklü sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Türkiye Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezen ve yönetimiyle iftarda bir araya gelen Köprücü, “sorunların tek çözüm yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Sizleri en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin en ufak kaygısı olmasın” dedi.
 























 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat