Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü ELFED'i Ziyaret Etti

Okunma: 14012
Sultangazi 24 Nisan 2023 07:54
Videoyu Aç Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü ELFED'i Ziyaret Etti
A
a

İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, Elazığ Dernekler Federasyonu ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, Onursal Başkan Fayık İçmeli ve yönetimini ziyaret etti. Hemşerilerinden destek isteyen Köprücü Allah'ın izniyle " Gümbür gğmbür geliyoruz " dedi.

Yaptığı seçim çalışmalarıyla büyük ses getiren, ayrım yapmadan bütün çevreleri kucaklayan, vatandaşın derdiyle dertlenen sevincine ortak olan İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü’nün bugünkü adresi Elazığ Dernekler Federasyonu oldu. Büyük bir coşkuyla karşılanan Köprücü’yü hemşerileri bağrına bastı.


 
Bu görüşmeden önce birçok farklı federasyonun desteğini arkasına alan İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, yaptığı çeşitli ziyaretlerin ardından 2. Bölgede fırtına gibi esmek için Elazığlı hemşerilerin en çok uğradığı  Elazığ Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etmeyi ihmal etmedi.



Köprücü ilk olarak, Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin, Onursal Başkan Fayık İçmeli ve yönetimini ziyaret etti. Kazım Gökhan Elgin ile genel seçimleri konuşan İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, hemşerilerinden 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.




















 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat