Bağımsız Milletvekili Adayı Dediğin Böyle Olur

Okunma: 2925
Sultangazi 1 Nisan 2023 11:16
Videoyu Aç Bağımsız Milletvekili Adayı Dediğin Böyle Olur
A
a

Sultangazi'nin ve Elâzığ'ın sevilen ismi. 28. Dönem İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, Sultangazi'de faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ Sultangazi İlçemizin değerli Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte istişarelerde bulunduk" şeklinde paylaşım yapan 28. Dönem İstanbul 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı ve Milletvekili dediğin böyle olmalı 'yorumu yapıldı.


Murat Köprücü, şunları söyledi. “ Sultangazi İlçemizin Güzide sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek ülkemizi ve milletimizi derinden etkileyen deprem ve sel gibi doğal afetlerde, Sultangazi halkımızın ve Sivil Toplum Kuruluşların yapmış olduğu destek ve organizasyonlar hakkında değerlendirme ve istişarelerde bulunduk.


Yaptığımız değerlendirmede ayrıca olası büyük İstanbullumuzun gelecekteki afet acil eylem planları ve yapılması gerekenler ile alınması gereken tedbirler hususunda fikir alışverişinde bulunduk.


Aslında bütün bu eylem planlarının ortaklaşarak yapılmasından yanayım. Sadece Sivil Toplum Kuruluşları değil, Bir ilin, bir İlçenin Vali’si, Kaymakamı, Belediye Başkanları, mimar ve mühendis odaları, bilim adamları, sismologlar, AFAD yetkilileri yani kısacası ilgi alanına giren herkesin ortak ak kıla bu eylem planlarına katkı sunması gerekiyor.  


Sultangazi Belediye’miz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ile koordineli olarak, depremin hemen ardından aynı gün sahaya inerek gerçekleştirdiği organizasyon ile vatandaşlarımızın yardımına koşarak, bugüne kadar yüzlerce görevli personel yüzlerce TIR yüzlerce konteynır, çadır, seyyar fırın ile battaniye, ısıtıcı, gıda ve hijyen malzemeleri olmak üzere acil destek hizmetleri sunarak bölgeye intikal etmiştir.


Ayrıca Ramazan ayı boyunca depremzede kardeşlerimize iftar ve sahur yemekleri hazırlayarak çalışmalarını sürdürmektedir. Yaklaşık 200 adet konteyner ve toplamda 700 bine yakın kıyafet vb. ihtiyaç malzemesini deprem bölgesine ulaştırmıştır.


Bu anlamda, kamu kurumlarımız ile vatandaşlarımız işbirliği içerisinde el ele verince neler başarabileceğimize güzel bir örnek olarak sizlerle de paylaşmak istiyorum. Bağımsız Milletvekili seçilmem halinde İstanbulluyu korkutan, uykularını kaçıran deprem ile ilgili çalışmalarıma hız vereceğimin bilinmesini istiyorum.
 
Her şey İstanbul’umuz için, her şey milletimiz için
 
1000
icon
Cengiz DİNER 1 Nisan 2023 13:21

Başarılar dillerim ALLAH yardımcın olsun sana en gözelleri yakışır hak ediyorsun yolun açık olsun

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat