Ayşe Altunay ve Burak Kahriman'ın Dillere Destan Nikah Töreni

Okunma: 14229
Sultangazi 12 Ağustos 2023 23:57
Videoyu Aç Ayşe Altunay ve Burak Kahriman'ın Dillere Destan Nikah Töreni
A
a

Ayşe ile Burak Haliç Kongre Merkezi Sadabat Sahil Nikah Salonunda iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta bir ömür sürecek mutluluğa gür bir sesle evet dedi.

İlknur Altunay – Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay çiftinin dünyalar güzeli kızı Av. Ayşe Altunay ile Hamiyet Kahriman – Ali Kahriman çiftinin yakışıklı oğlu Makine mühendisi Burak Kahriman Haliç Kongre Merkezi Sadabat Sahil de düzenlenen dillere destan bir nikah töreni ile dünya evine girdi. 





Seçkin konukların katıldığı nikah töreninde hazırlanan konsept ve dekor konukların beğenisini kazandı.  İyi günde ve kötü günde hastalıkta ve sağlıkta bir ömür sürecek mutluluğa gür bir sesle evet diyen genç çifti konuklar ayakta alkışladı.  Bu özel günlerinde çok sevdikleri arkadaşlarını ve akrabalarını yanlarında görmekten gurur duyan genç çift, konukları ile yakından ilgilenirken bol bol anı fotoğrafı çektirerek bu günü ölümsüzleştirdiler.


 
Sultangazi Kurucu Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın kızı Av. Ayşe Altunay ve Kahriman ailesinin oğulları Makine Mühendisi Burak Kahriman kıyılan nikah ile aynı çatı altında birleşti. Hayatlarını birleştiren çiftin nikahlarını Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır kıydı. Haliç Kongre Merkezi Sadabat Sahil Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah törenine Altunay ve Kahriman ailesinin yanı sıra bir önceki dönem Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Malatya İl Dernek Başkanı Hadi Dursun, Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, Umbat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akkuzu, Mahalle muhtarları, Başakşehir Belediye Basın Yayın Müdürü Adil Dayıoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri iş insanları ve yakın akrabaları katıldı.



Genç çiftin nikah akitlerini gerçekleştiren Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Ayşe Altunay’a ve Burak Kahriman’a ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Dr. Hakan Bahadır nikah sonrası yaptığı konuşmada, “ Artık aile birliğiniz kuruldu. Her şeyden önce birbirinize güvenmeniz gerekiyor, birbirinize destek vermeniz gerekiyor. Yüzünüze yansıyan bu güzellik bir ömür devam etsin. Sizlerin mutluluğu bizleri mutlu eder. Bu akşam çok değerli Başkanımın duygularının yaşayan biriyim. Sevgi sadakat ister, birliktelik ister, birbirine kaynaşma ister. İki aileye de böyle hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum. Sizin de bundan sonraki göreviniz bu millete, bu devlete, Cumhuriyetin ilkelerine sağlam temellerle bağlı, evlatlar yetiştirmeniz ve onlara bu güzelliği tattırmanız. Ben bütün misafirlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu evlatlarımızın mutluluğu daim olsun, buradaki tüm misafirlerin duaları sizlerle olsun. Bir ömür boyu en güzel yaşam sizlerle olsun. Sevgiyi, saygıyı eksiltmeyin, bunları aştığınız takdirde hayatınız çok güzel geçecektir, buna inanın. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat