Av. İsa Mesih Şahin, Sultangazi İlçe Yöneticilerine Kokoreç Ismarladı

Okunma: 10815
Sultangazi 11 Ocak 2024 04:07
Videoyu Aç Av. İsa Mesih Şahin, Sultangazi İlçe Yöneticilerine Kokoreç Ismarladı
A
a

Gelecek Partisi İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Av. İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Sultangazi’nin nezih mekânlarından biri olan Kokoreççi Emin Usta salonunda Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ramazan Yıldırım ve İlçe Yönetimi ile bir araya gelen İstanbul 2. Bölge Milletvekili Av. İsa Mesih Şahin, gündem ile ilgili değerlendirmede bulundu.


 
Şahin açılış konuşmasında şunları söyledi. “ Daha önce yol arkadaşlarıma bir sözüm vardı. Onlara nezih bir mekânda kokoreç ısmarlayacaktım. Seçim çalışmaları döneminde çok yoğun olduğumuz için bunu gerçekleştirememiştik. Bugün ancak fırsat bulabildik. Yol arkadaşlarıma vermiş olduğum sözümü de yerine getirmiş oluyorum. Herkese afiyetler diliyorum” dedi.


 
Milletvekili Av. İsa Mesih Şahin, daha sonra şöyle devam etti. “ Yerel yönetim seçimlerine kısa bir zaman dilimi kaldı. Partimiz önümüzdeki Pazar Günü il ve ilçe belediye başkan Adaylarını ve Meclis Üyesi Adaylarını açıklayacak. Bundan sonra Belediye Başkan Adaylarımız ve Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte il ve ilçe teşkilatlarımız sahada olacak. Kar, kış demeden gece gündüz çalışacaklar. Ben şimdiden Teşkilatımızın her ferdine başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat