Av. Ali Acar'a STK'lardan Tam Destek

Okunma: 18500
Sultangazi 4 Nisan 2023 01:25
Videoyu Aç Av. Ali Acar'a STK'lardan Tam Destek
A
a

14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı olan Av. Ali Acar'a Anadolu Konfederasyonu'nu nu oluşturan federasyonlardan tam destek geldi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesinde siyasi partilerde aday belirleme heyecanı yaşanıyor. 9 Nisanda CHP’de açıklanacak olan milletvekili aday listeleri içinde en çok CHP’nin listesi merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayları arasında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi 2014 yerel yönetim seçimlerinde Sultangazi Belediye Başkan Adayı, Bir önceki dönem CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Kurucu Başkanı, Anadolu Konfederasyonu Kurucu üyesi olan Av. Ali Acar’a olan destek ise giderek artıyor.

 
 

Özellikle İstanbul’un en saygın Sivil Toplum Kuruluşu Anadolu Konfederasyonu’nu ve onlarca sivil toplum kuruluşlarının desteğini arkasına alarak seçim çalışmalarını sürdüren CHP’li Acar’a birçok dernek ve sivil toplum kuruluşların ilgisi büyük dikkat çekiyor.  Sadece sivil toplum kuruluşları değil, İstanbul 2. Bölge halkının büyük bir kesiminden de destek gören Av. Ali Acar, gösterilen ilginin kendisini sevindirdiğini, çalışmalarına katkı sunan herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.


 
STK’lar adına bir konuşma yapan Anadolu Konfederasyonu Başkan Yardımcısı 28. Dönem’ de İstanbul’dan bizlerin önerdiği bir vekil görmek istediklerini belirterek,” Her alanda var olan dürüst, namuslu ve ahlaklı insanları siyaset dünyasında mecliste görmek istiyoruz. Bu anlamda Av. Ali Acar, hem siyasi arenada hem de aktif olarak sivil toplum kuruluşlarında hizmet adına aktif bir rol almış, vatandaşlara yakın ilgi ve alaka göstermiş bir insan. Her kesimden vatandaşlarımız tarafından bilinen ve sevilen Av. Ali Acar’a biz STK’lar olarak destek veriyor ve onu Milletvekili görmek istiyoruz” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat