Av. Ali Acar, Sultançiftliği Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Okunma: 3094
Sultangazi 29 Aralık 2023 23:40
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Sultançiftliği Spor Kulübünü Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Sultagazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, beraberindeki heyetle birlikte Sultançiftliği spor kulübü başkanı Hasan İsmetullah Kuş'u makamında ziyaret etti.

Kulüp lokalinde gerçekleşen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Sultançiftliği spor kulübünün durumu ile ilgili bilgi alan Av. Ali Acar, “ Amatör Spor Kulüpleri hak ettiği değeri görmüyor. Tam anlamıyla ne antrenman yapacakları bir sahaları, nede LİG maçlarını oynayabilecekleri bir statları var. Bu durum bizleri çok üzüyor.



Ben şu an Cumhuriyet Halk Partisi Sultagazi Belediye Başkan Aday Adayıyım, Partim uygun görür beni aday gösterirse, Allah’ın izniyle ve siz Sultangazililerin desteği ile Belediye Başkanı seçilirsem  Amatör spor kulüplerine gerekli desteği sağlayacağım” dedi.



Sultançiftliği spor kulübü başkanı Hasan İsmetullah Kuş ise şunları söyledi. “ Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Amatör Spor Kulüplerin daha gelişebilmesi için önemli desteklere ihtiyacı var. İlçe esanfının, siyasilerin ve yerel yönetimlerin desteği çok önemli” dedi.


 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat