Av. Ali Acar, Sarı Ailesinin Acısını Paylaştı

Okunma: 5364
Sultangazi 4 Ocak 2024 00:21
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Sarı Ailesinin Acısını Paylaştı
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Taziyeden Taziyeye, cenazeden Cenazeye koşuyor. Av. Ali Acar, bugün vefat eden hemşerisi Merhum Cemal Sarı'nın cenazesine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar ve beraberindeki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerger Belediye Başkan Adayı Nazım Kaya, Bir önceki Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerger İlçe Başkanı Aziz Acar, Kelazin Dernek Başkanı Remzi Işık’la birlikte Kaya ailesinin eniştesi Merhum Celam Sarı’ın cenaze törenine katıldı.



Merhum Cemal Sarı, Sefaköy Merkez Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Büyük bir kitlenin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.



Cenaze merasiminden sonra gazetemize bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, şunları söyledi. “  "Eğer Acı his ediyorsan canlısın, başkalarının acısını his ediyorsan insansın" Bizim geleneklerimizde acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaşıldıkça çoğalır. Biz dostlarımızın acılarını paylaşarak azaltmaya çalışıyoruz. dayanışma içerisine girerek acılıarımızı ve sevinçlerimizi ortaklaştırıyoruz. Bugün çok güzel bir dostumuzu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah gani gani rahmet eylesin. Ailesine sevenlerine ve dostlarına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.






 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat