Av. Ali Acar, Mesnetsiz İddialara Tek Tek Cevap Verdi!

Okunma: 65017
Sultangazi 4 Nisan 2023 22:30
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Mesnetsiz İddialara Tek Tek Cevap Verdi!
A
a

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden Seccade olayı ile ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, iddialara tek tek cevap verdi.

Av. Ali Acar,  konuyla ilgili olarak "dayanağı olmayan iddialarla karşı karşıyayız". Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, iddialara tek tek cevap verdi. İlk andan bugüne kadar yaşananları anlatan Acar, "Çok net ifade ediyorum karşımızda komplo teorileriyle asılsız iddialar oluşturan, bunları dolaşıma sokmak için örgütlü bir yapısı olan, siyasi destekleri olan bir oluşumla karşı karşıyayız." dedi.




Amaç, yaklaşan genel seçimlerde Genelde Cumhuriyet Halk Partisi ve 13 Cumhurbaşkanı Adayımız, özelde de ise şahsım yıpratılmaya çalışılmıştır. Genel Başkanımız net bir şekilde olayı anlatmasına rağmen, iki gün sonra sanki yeni çekilmiş gibi benim resmimi troller vasıtasıyla servis ederek kamuoyu yeniden meşgul edilmiş bu durum neticesinde oy devşirilmeye çalışılmıştır” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat