Av. Ali Acar, Cihan Aykoç'u Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 1211
Sultangazi 6 Ocak 2024 00:48
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Cihan Aykoç'u Makamında Ziyaret Etti
A
a

Merkezi 50. Yıl B Caddesi'nde bulunan BEKO Bayisi Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aykoç'u makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu.

Av. Ali Acar, ziyarette şunları söyledi. “ Esnaflarımızın yaşadığı sorunları yerinde dinlemek, gerekli çözüm önerilerini sunmak bizim asli görevimizdir. Esnaflarımız mutlu olmadan bizim mutlu olmamız beklenemez. Her gün yüzlerce sorunla karşı karşıya kalan esnaflarımız çok zor bir süreçten geçiyor. Ülkede yaşanan ekonomik krizden dolayı sattığı malı aynı fiyattan yerine koyamayan esnafımızın durumu içler acısıdır. Ben cihan arkadaşımızın şahsında tüm esnaflarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.



Cihan Aykoç ise şunları söyledi. “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar beyin nazik ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizim yaşadığımız sorunları bizden daha iyi izah ettiği için kendisine teşekkür ederim. Esnaf olarak yaşadığımız sıkıntılar bizleri çok zorluyor. Yetkililerin bir an önce bu sorunlara çare bulması gerekiyor” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat