Av. Ali Acar, Çat Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Okunma: 1813
Sultangazi 29 Aralık 2023 10:50
Videoyu Aç Av. Ali Acar, Çat Spor Kulübünü Ziyaret Etti
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Sporun ve sporcunun dostu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Sultangazi amatör Lig'de faaliyet yürüten Çat spor kulübünü ziyaret eden Acar, amatör spor kulüplerin içerisinde bulunduğu durum ile ilgili bilgi aldı.

Çat Spor Kulübü Başkanı Celil Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Celil Demir, şöyle konuştu. “ Amatör spor kulüplerin içerisinde bulunduğu durum hiçte iç açıcı değil. İlçemizde bulunan büyük iş adamları ve tüccarlar spor kulüplerine gerekli desteği sunmuyor. Yerel yönetimlerin verdiği destek te yeterli gelmiyor. Aslında bu ilçede faaliyet yürüten Siyasi Partilere çok iş düşüyor. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere canı gönülden teşekkür ederim” dedi.


 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar İse şunları söyledi. “ Öncelikle ev sahipliğinde dolayı Çat Spor Kulübü Bakanı Celil Demir ve yönetimine teşekkür ediyorum. Spor hem bedensel olarak, hem de fiziksel olarak çok önemlidir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan en önemli unsurların başında gelmektedir. Dostluk ve kardeşliğin sembolüdür. Bundan dolayı bütün spor kulüplerimize başarılar diliyorum. Spor yapan çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.  


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat