Av. Abdurrahman Dursun ve Beraberindeki Heyet Çatalca Belediyesini Ziyaret Etti

Okunma: 8417
Sultangazi 16 Aralık 2022 19:40
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun ve Beraberindeki Heyet Çatalca Belediyesini Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Çevre İlçe Belediye Başkanlarıyla birlikte Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'i makamında ziyaret etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçe Belediye Başkanlarıyla Birlikte AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olabilmeyi harfiyen yerine getiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'i makamında ziyaret ettiler.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçe Belediye Başkanlarına ziyaretlerine Çatalca Belediye Başkanlığı ziyaretiyle devam etti. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i ziyaret eden Başkan Av. Abdurrahman Dursun, ilçedeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Bizim tek gayemiz ilçelerimizdeki yaşam standartlarını artırmak ve vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmelerine yardımcı olmaktır. Bu anlayışla AK Parti Belediyeciliğinin önemine vurgu yapıyoruz. İlçe Belediye başkanlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaman zaman bir araya gelerek istişarelerde bulunarak en iyisini yapma gayreti içerisinde oluyoruz. Başkan Av Abdurrahman Dursun, “Bugün Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i ziyaret ettik. İlçelerde yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Başkanımıza misafir perverliliğinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.     



Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner de Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve beraberindeki Belediye Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmaları hakkında bilgiler sundu. AK Parti Belediye Başkanlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan Mesut Üner, bende sizlere teşekkür ediyorum. Bizim tek amacımız Çatalca halkımıza en iyi hizmeti sunmak. Halkımız bu dönemde hizmetin en iyisini aldı, almaya da devam ediyor ifadelerini kullandı
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat