Av. Abdurrahman Dursun'un Adaylığı Hayırlı Olsun

Okunma: 18519
Sultangazi 6 Ocak 2024 21:29
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun'un Adaylığı Hayırlı Olsun
A
a

Sultangazi'nin mimarı Av. Abdurrahman Dursun'un bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkan Adaylığı hayırlı olsun. Önemli kaynaklardan edindiğimiz bilgiler ışığında bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkan Adayı Gösterilecek olan Av. Abdurrahman Dursun, yeni projelerini açıklamaya hazırlanıyor.

Dursun, Bir Dönem Daha Sultangazi Belediye Başkanı
 
Önemli kaynaklardan edindiğimiz bilgiler Av. Abdurrahman Dursun’un bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkanı olarak kalacağı yönünde. Göreve başladığı 2019 tarihinden bu yana büyük ve kalıcı projelerle adından söz ettiren Av. Abdurrahman Dursun, Yapılan kamuoyu araştırmalarında rakiplerini çok geride bırakarak açık farkla önde çıktı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığında yapılan Temayül yoklamalarında da çok önde çıkan Abdurrahman Dursun, Genel Merkez tarafından bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkanı olarak görevine devam edecek.
 
Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun ile Daha Güzel
 
Sultangazi’ye kazandırdığı eserler, İlçeye kattığı değer, önümüzdeki dönem İlçeye kazandıracağı vizyon projelerle gündemden düşmeyen Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi’yi İstanbul’un seçkin ilçeleri sıralamasında önlere taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.
 
Dursun Tarihin Altın Sayfalarına Not Düştü
 
Beş altın yılını geride bırakan, hayata geçirdiği projelerle tarihin altın sayfalarına not düşen, Av. Abdurrahman Dursun, yeni dönemde yeni ve kalıcı projelerle Sultangazi’nin çehresini değiştirecek. Yediden yetmişe tüm Sultangazililerin gönlünü fed eden Dursun, yeni dönem hazırlıklarına başladı.
 
Yeni Dönem Bambaşka Olacak
 
2019 Mart seçimlerinin ardından yaşanan pandemi süreci ile birlikte adeta hayat durdu. Buna rağmen hiç kimsenin başaramadığı projeleri hayata geçirmeyi başaran Av. Abdurrahman Dursun, gerekli önlemleri alarak ihtiyaç sahiplerine Hızır gibi yetişti. Darda olana, zor durumda kalana kol kanat gerdi. Vatandaşın mağdur olmaması için gerekli tüm önlemleri aldı.
 
Yaşanan Felaketin Ardından Adıyaman’dan Ayrılmadı

Ülkeyi yasa boğan Deprem Felaketinin ardından tüm yardım ekibiyle birlikte Memleketi Adıyaman’a koşan, enkaz altında kalanlara yardım eden, anında çadır kentler kuran, aşevi inşa eden, seyyar fırın kurarak vatandaşın ihtiyacını karşılayan. Daha sonra konteynır kentler kurarak bir nebzede olsa depremzedeleri soğuk ve sıcaktan koruyan, onların tüm ihtiyaçlarını karşılayan, eğitim öğretim yılının başında tüm ilkokul birinci sınıf öğrencilerin kırtasiye ve çanta ihtiyacını karşılayan bir başkandan söz ediyoruz.

Bu Karar Hem Sultangazi’yi Hem de Adıyaman’ı Sevince Boğacak
 
Edindiğimiz bilgi ışığında bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkan Adayı Gösterilecek olan Av. Abdurrahman Dursun’un ismi açıklandığında Hem Sultangazi hem de Adıyaman sevinç çığlıkları atacak. Maytaplar yanacak, konfetiler patlayacak, Sultangazi ve Adıyaman bayram yerine dönecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat