Av. Abdurrahman Dursun, Öncülüğünde Sultangazi "Sultan Şehir" Olacak

Okunma: 41389
Sultangazi 2 Ocak 2024 14:51
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Öncülüğünde Sultangazi "Sultan Şehir" Olacak
A
a

Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun, Başkanlığında hayata geçirdiği projelerle ilçede büyük bir dönüşüm başlattı. Başkan Dursun'un talimatıyla Halkın önceliklerine göre hazırlanan projelerle, Kimi mahallelere modern pazaryerleri yapılırken, İlçe genelinde 24 adet kültür merkezi ve hizmet tesisi inşa ederek Sultangazi'nin değerine değer kattı.

Av. Abdurrahman Dursun İle Sultangazi Sultan Şehir Olma Yolunda

Halkın önceliklerine göre hazırlanan projeler her mahalleye bir birinden değerli eserler kazandırıldı. Kimi mahallelere modern pazaryerleri yapılırken, İlçe genelinde 24 adet kültür merkezi ve hizmet tesisi inşa ederek Sultangazi’ye değer kattı. Hizmet araçlarını kiralamak yerine satın alan İstanbul ilçeleri arasında tek belediye olma özelliğiyle önce çıkan Sultangazi Belediyesi önümüzdeki dönemde Sultan Şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


Dursun, Halkın Talepleri Doğrultusunda Hizmet Üretiyor

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçede yaptığı fiziki yatırımlarla ilçeyi güzelleştirmeye, modern bir ilçeye dönüştürmeye devam ediyor. Ortak akıl ilkesi ile çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Dursun, yaşanılır bir Sultangazi için yeni projeler üretiyor. Rutin olarak yapılan yol çalışmalarının yanında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Gençlik Merkezleri, Kültür Merkezleri, Kadın Merkezleri, Kapalı Pazar Alanları, Taziye Evleri, Çocuk Merkezleri, Çocuk Oyun Alanları, Oto Galericiler Sitesi, Parklar ve Yeşil Alanlar gibi hazırlanan özel projeler de hayata geçiriliyor.

 
Yayla Mahallesi’ne Kapalı Pazar Alanı İnşa Ediliyor

Yaz aylarında güneş altında, kış aylarında soğuk ve yağışlı havada Pazar alışverişini yapan Yayla Mahallesi halkının talebi doğrultusunda harekete geçen Sultangazi Belediyesi, Başkan Dursun’un talimatıyla Yayla Mahallesinde kapalı Pazar alanı inşa etmeye başladı. Önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenen kapalı Pazar alanı Yayla Mahallesi’nin çehresini değiştirecek.

 
Muhtarlıklar Kültür Merkezi ve Hizmet Tesislerine Alındı

Birçok mahallede inşa edilen Kültür Merkezleri ve Hizmet Tesisleri bünyesine alınan muhtarlıklar daha kaliteli hizmet üretiyor. Birçok gideri Sultangazi Belediyesi tarafından karşılanan Muhtarlıklar Av. Abdurrahman Dursun ile birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyor.

 
 Pırıl Pırıl Sultangazi

Seçimden seçime değil, her gün Sultangazi Sınırları içerisinde kalan yol ve tretuvarların bakım ve onarım çalışmaları da yapılıyor. Sıcak asfalt serimi ve kaldırım yenileme çalışmalarına hız veren Av. Abdurrahman Dursun, modern bir Sultangazi için aralıksız çalışıyor.

 
Yeni Dönemde Yeni Projeler

Sultangazi Belediyesi yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımların yanı sıra yeni projeleri hayata geçirmek için de çalışmalarını sürdürüyor.  Önümüzdeki dönemde Sultangazi’yi Sultan Şehir yapmak için büyük bir gayret sarf eden Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi halkının büyük desteğini arkasına alarak 2024 yerel yönetim seçimlerine hazırlanıyor.

 
Halkın Desteği Av. Abdurrahman Dursun’a

Beş altın yılını geride bırakan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerine gönül rahatlığıyla gidiyor. Sultangazi’ye kazandırdığı bir birinden değerli eserlerle adından sıkça söz ettiren Dursun, en büyük ihale olan çöp ihalesine son vererek 104 yeni aracı filosuna katarak Sultangazi’yi büyük bir ihaleden kurtardı. Borcu olmayan tek belediye olma unvanını elinde tutan Av. Abdurrahman Dursun, önümüzdeki dönem Sultangazi’yi Sultan Şehir yapmaya hazırlanıyor.  
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat