Av. Abdurrahman Dursun, Melahat Altıner'in Evine Misafir Oldu

Okunma: 26709
Sultangazi 26 Ocak 2024 23:33
Videoyu Aç  Av. Abdurrahman Dursun, Melahat Altıner'in Evine Misafir Oldu
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Cebeci Mahallesi'nde Melahat Altıner'in evine misafir oldu ve çocuklara oyuncak hediye etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, mahalle ziyaretleri kapsamında Cebeci Mahallesi'nde Melahat Altıner'in evine konuk oldu. Bu samimi ziyarette Başkan Dursun, Altıner ailesine ve mahalle sakinlerine hem moral ziyareti yaptı hem de çocuklara oyuncak hediye ederek sevgisini ve ilgisini gösterdi.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un Cebeci Mahallesi ziyareti, yerel yönetim ile mahalle sakinleri arasındaki bağları güçlendirmeyi amaçlıyor. Başkan Dursun, mahalle sakinleriyle doğrudan temas kurarak onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini yerinde değerlendiriyor.


 
Melahat Altıner'in evine gerçekleşen ziyarette Başkan Dursun, aile bireyleriyle sohbet etti ve mahallenin güncel konularını konuştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen bu buluşmada, mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlar geliştirildi.


 
Ziyaret esnasında Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, hem evdeki çocuklara, hem de eve gelen komşu çocuklarına oyuncak hediye ederek çocukların mutluluğuna ortak oldu.


 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un Melahat Altıner'in evine gerçekleştirdiği ziyaret, sıcak ve samimi bir ortamda son buldu. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a teşekkür eden Melahat Altıner, şunları söyledi. “ Sayın Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, hanemizi onurlandırdı. Allah kendisinden razı olsun. Bizleri ve çocukları çok sevindirdi. Allah yolunu da bahtını da açık etsin” dedi.  








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat