Av. Abdurrahman Dursun, İş Adamı Ekrem Karataş'ın Evine Konuk Oldu

Okunma: 10549
Sultangazi 29 Kasım 2023 20:18
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, İş Adamı Ekrem Karataş'ın Evine Konuk Oldu
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Adıyamanlı iş insanı Ekrem Karataş'ın evinde çevre esnaflarla, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve hane halkıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi D Caddesi’nde bulunan Şah Tekstil yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karataş ve çevre esnaflarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada yaklaşan yerel yönetim seçimleri ile ilgili sohbet edildi.



Çevre esnafların dilek ve temennilerini not alan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, anında çözümler üreterek gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti. Dursun kahvaltı programında şunları söyledi. “ Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde bizim Sultangazi ile ilgili en ufak bir kaygımız yok. Yapacağımız çalışmaları taçlandırmak istiyorsak, İstanbul Büyükşehir Belediyesini almalıyız. Bundan dolayı her seçmen üzerine düşeni en iyi şekilde yapmalıdır. Sultangazi Belediyesi olarak muhteşem projelere imza attık. Sık sık Ankara’ya gidişimizin sebebi ise Sultangazi’de bir onkoloji hastanesini açma çabasıdır. Nerdeyse işin sonuna yaklaştık. İnşallah kısa bir zaman diliminde Sultangazi Onkoloji hastanesine kavuşacaktır.



Bizi en çok mutlu eden ise görev yaptığımız süre içerisinde ayrım yapmadan 15 Mahalleye aynı derecede hizmet götürmektir. Görev süremiz içerisinde hayal bile edilmeyecek eserler kazandırdık. Artık Sultangazi modern bir ilçe olmuş durumda. Önümüzdeki dönemde yarım kalan işlerimizi tamamlayarak Sultangazi’yi İstanbul’un yaşanılır ilçeleri arasında ilklere taşıyacağız. Bu güzel kahvaltıyı hazırlayan, bizleri sizlerle bu sıcak ve samimi bir ortamda bir araya getiren, Şah Teksti Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karataş’a sevgili ev halkına şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Şah Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karataş kahvaltı sonrası şunları söyledi. “ Sayın Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’u ve siz saygıdeğer komşularımı ağırlamak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Güzel ve samimi bir ortamda sohbet etme imkanı bulduk. Bizi kırmayarak davetimize cevap veren başta Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a ve siz değerli komşularıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.














 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat