Av. Abdurrahman Dursun, Bir Dönem Daha Sultangazi’nin Değerine Değer Katmalı

Okunma: 12293
Sultangazi 15 Aralık 2023 10:54
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Bir Dönem Daha Sultangazi’nin Değerine Değer Katmalı
A
a

Beş altın yılda Sultangazi'yi İstanbul'un cazibe merkezi yapan, hayata geçirdiği projelerle kendinden söz ettiren, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u halk bir dönem daha Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

Halkın refahı ve mutluluğu için durmadan, usanmadan gecesini gündüzüne katarak çalışan. Yaşanılır bir Sultangazi için çaba sarf eden. Halkla iç içe omuz omuza Sultangazi’nin değerine değer katan Av. Abdurrahman Dursun’u halk bırakmak istemiyor.



Göreve geldiği günden bu yana halkın birlik ve beraberliğini savunan. Kimseyi ötekileştirmeyen, kimseyi yok saymayan herkese ve her kesime değer veren bir anlayışla yol alıyor. İnsanları dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan seviyor.


Her mahalleye her sokağa eşit hizmet anlayışıyla hareket ediyor. Sultangazi’nin on beş mahallesini aynı derecede önemsiyor. Gençlere, kadınlara ve yaşlılara gereken önemi vererek onların gönlünü fed ediyor.


Av. Abdurrahman Dursun, bu ilçeye çok şey kattı. Marka ilçe olma yolunda büyük mesafeler aldı. Kültüre, sanata ve spora verdiği destekle İstanbul’un ilçeleri arasında öne çıktı. Daha iyisini yapmak için hep zirveyi hedefledi. Yaptığı çalışmalarla, gerçekleştirdiği projelerle göz doldurdu. Herkesin parmakla gösterdiği bir belediye başkanı oldu.


Bütün bu gerekçeler ışığında Sultangazi halkı Av. Abdurrahman Dursun’un bir dönem daha Sultangazi’de Belediye Başkanı olmasını istiyor. Sultangazi’nin değerine değer katan Dursun, yarım kalan hayallerini tamamlamak, halkın istek ve arzularını karşılamak için bir dönem daha bu ulvi görevi yürütmelidir.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat