Av. Abdurrahman Dursun, Bir Dönem Daha Başkan Olmalı

Okunma: 60265
Sultangazi 6 Aralık 2023 13:31
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, Bir Dönem Daha Başkan Olmalı
A
a

Sultangazi Av. Abdurrahman Dursun, başkanlığında muhteşem bir gelişme kaydetti. Gençlik merkezleri, kadın merkezleri, kültür merkezleri, kapalı Pazar alanları ve Oto Galericiler sitesiyle değişimin ilk adımları atılırken yeni parklarla zirveye yerleşti.

İlçeye kazandırdığı bir birinden değerli projelerle gündemden hiç düşmeyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi’yi yeniden inşa etti. Hizmetin en güzelini en kalitesini Av. Abdurrahman Dursun döneminde alan vatandaş, Dursun’u bir dönem daha başkan olarak görmek istiyor.

Halkın refahı ve mutluluğu için gecesini gündüzüne katan, kimsesizin kimi olmaya devam eden, yoksulun, garibanın dul ve yetimin elinden tutan onlara kol kanat geren Başkan Dursun, halkın gönlünde unutulmaz izler bırakıyor.
 
Daha modern bir ilçe için alın teri döken Av. Abdurrahman Dursun, Sultangazi’ye Onkoloji (Kanser Tanı ve Tedavi Merkezi) kurulması için büyük bir gayretle çalışıyor. Sorunun büyük bir bölümünü hal eden Dursun, önümüzdeki aylarda bu konuda halka hayırlı müjdeler verme uğraşında.
 
Vatandaş Av. Abdurrahman Dursun’u bir dönem daha Sultangazi Belediye Başkanı Olarak görmek istemesindeki gaye samimi, mütevazı, ahlaklı bir kişiliğe sahip olduğu içindir. Ayrım yapmadan herkesi ve her kesimi eşit kucakladığı içindir. Dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadığı içindir. Kimseyi ötekileştirmediği, Kürt, Türk, Laz ve Çerkez ayrımı yapmadığı için herkes Av. Abdurrahman Dursun’u bir dönem daha başkan olarak görmek istiyor.
 
 
1000
icon
Adı Yaman 8 Aralık 2023 01:57

bınamizda 4 kolun eksik yapmıs mutaıt abduraman baskana soledik sagte evrakla ustu kapatili gunahtir hakkim haram zikkim ins

0 2 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat