Av. Abdurrahman Dursun, 1994 Ruhu 2001 Yılı Heyecanıyla Seçimlere Hazırlanıyoruz

Okunma: 40384
Sultangazi 17 Ocak 2024 08:03
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, 1994 Ruhu 2001 Yılı Heyecanıyla Seçimlere Hazırlanıyoruz
A
a

31 Mart 2024 yerel yönetim seçimlerinde 1994 ruhu 2001 yılı heyecanıyla yola çıkacaklarını hatırlatan Av. Abdurrahman Dursun, "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Sultangazi’ye kazandırdığı eserlerle kendinden söz ettiren Av. Abdurrahman Dursun, 2024 yerel yönetim seçimlerinin startının verildiği günden bu yana bir an olsun yerinde durmadı. Sultangazi’nin on beş mahallesinde eş zamanlı başlattığı saha çalışmalarında “ çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayan Dursun, hedef sadece Sultangazi Belediyesini kazanmak değil, asıl hedefimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesini yeniden kazanarak aziz İstanbul’a gereken hizmeti yapabilmektir” dedi.


Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşların ortak yaşam alanı olan Sultangazi’de farklılıkları zenginlik olarak kabul eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, bütün komşularına eşit mesafede durarak gönül belediyeciliğini en güzel örneğini sergiliyor.


Geride bıraktığı beş yılı anlının akıyla tamamlayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Çok şükür başımızı önümüze eğdirecek bir yanlış yapmadık. Ne yaptıysak komşularımızın refahı, huzuru ve mutluluğu için yaptık. Bundan dolayı başımız dik bir şekilde Sultangazi’nin ört bir tarafında gezebiliyor, komşularımızla bir araya gelebiliyoruz” dedi.


Başkan Dursun şöyle devam etti “Komşularımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur düsturuyla yola çıktık ve çıkma ya da devam ediyoruz. Komşularımızın huzursuzluğu ve memnuniyetsizliği bizleri rahatsız eder. Bugüne kadar buna çok özen gösterdik. Hiçbir komşumuzun haksız yere üzülmesine müsaade etmedik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Herkese ve her kesime eşit davranmayı ilke edindik.


Komşularımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çok çaba harcadık. Beş yıl içerisinde beklenenin çok üstünde gayret sarf ederek Sultangazi’ye bir birinden güzel eserler kazandırdık. Gençlere, Kadınlara yönelik yaptığımız çalışmalar büyük beğeni topladı. Tam anlamıyla modern bir ilçe olma yolunda büyük mesafeler aldık.


Bu dönem Sultangazi’nin altın dönemi olacak. Hayallerimiz büyük, umutlarımız taze, yolumuz açık. Yarım kalmış, tamamlanmamış birçok eserimiz var. Geleceğe yönelik yapmamız gereken hayallerimiz mevcut. Allah izin verir Siz Sultangazili komşularımız da destek verirseniz hep birlikte bu hayallerimizi gerçeğe dönüştürmüş olacağız” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat