Av. Abdurrahman Dursun, "Zafer Halkının Derdiyle Dertlenenlerin Olacak"

Okunma: 23385
Sultangazi 13 Ocak 2024 11:09
Videoyu Aç Av. Abdurrahman Dursun, "Zafer Halkının Derdiyle Dertlenenlerin Olacak"
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "Yaklaşan yerel yönetim seçimlerinde dili, dini, rengi ve cinsiyeti ne olursa olsun, hangi etnik kökene, mezhebe, dünya görüşüne sahip olursa olsun zafer Halkının derdiyle dertlenenlerin olacak" dedi.

Başkan Av. Abdurrahman Dursun, “Sultangazi ilçe olduğu günden bu yana onlarca seçim atlattı. Bu seçimlerin tamamında zaferle çıktık. 31 Mart 2024 seçimlerinde de Allah’ın izniyle yine zaferle çıkacağız. Aslında bu seçimin kaybedeni olmayacak. Bu seçimi kadınlar, gençler, yaşlılar, dul ve yetimler kısacası 600 Bin komşumuz kazanacak” dedi.

Bu seçimi Sultangazi’nin bir birinden değerli Uğurmumcu, Cebeci, Eski Habipler, Yayla, Gazi, Zübeydehanım, Sultançiftliği, 50. Yıl, Esentepe, 75. Yıl, Yunusemre, Merkez Habipler, Malkoçoğlu, İsmetpaşa, Cumhuriyet Mahalleleri kazanacak. Kısacası Türkler, Kürtler, Aleviler, Sunniler, Lazlar ve Çerkezler yani toplumumuzun tüm kesimleri Sultangazi’nin bütün renkleri, farklı inançları kazanacak.
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun şunları söyledi. “Daha önce hangi siyasi düşünceye, hangi siyasi partiye oy veriş olursan ol. Kiminle gönül bağın olursa olsun. Sultangazi sevdalısıysan, Sultangazi’ye gönül vermişsen, kendini ve çocuklarının geleceğini düşünüyorsan, huzur içerisinde, güven ortamında yaşamaksa maksadın, yaşanılır bir Sultangazi ise hayalin senin derdinle dertlenen, sevincine mutluluğuna ortak olan, Sultangazi’ye kazandırdığı bir birinden değerli eserlerle yaşam kaliteni artıran, mutluluğuna mutluluk katan bir adayla yoluna devam etmelisin.
 
Çok şükür beş yıl boyunca İlçeye kazandırdığımız eserlerle komşularımızın sorunlarına tercüman olduk. Onların istek ve beklentilerini karşılamak için çalıştık. Gençlerimizin, kadınlarımızın ve yaşlılarımızın sorunlarıyla bire bir ilgilendik. Seçimden seçime değil hayatın her alanında komşularımızla birlikte olduk. Onlarla sevgi yumağına dönüştük.
 
Halkın beklentilerini karşıladığımız için, onların derdiyle dertlendiğimiz için onlardan biri olduğumuz için bizleri çok seviyorlar. Biz bu halkı baş tacı yaptık onlarda hizmet etmemiz için bizleri tercih ediyorlar. Beş altın yılımızı geride bıraktığımız bu aylarda yeniden bir seçim arifesindeyiz. Halkımıza, komşularımıza olan güvenimiz tam. Allah’ın izni siz Sultangazili komşularımızın desteği ile bu seçimden de zaferle çıkacağız” dedi.
 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat