Abdulbaki Durmuş'a Ziyaretçi Seli

Okunma: 454
Sultangazi 15 Ekim 2023 15:20
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş'a Ziyaretçi Seli
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, göreve başladığından bu yana ziyaretçi akınına uğruyor. Vatandaşları makamında kabul eden Dernek Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Sultangazi'nin sevilen İsmi Mustafa Çimen, başta olmak üzere bir günde yüzlerce ziyaretçi ağırladı.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Günde yüzlerce kişi ile görüşme gerçekleştiriyor. İş isteyenlere iş bulan, hastaneye gitmek isteyenlerin sorununu çözen, ekonomik darlık içerisinde olanların derdine derman olan Durmuş, bir saniye olsun boş durmuyor. Kendisini ziyaret eden konukları ile yakından ilgilenen ve ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, konuklarına çeşitli ikramlarda bulundu.



GERSOY – DER Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen Misafirperverliğinden dolayı Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’a teşekkür etti. Çimen; “ Yöremizin önemli bir değeri olan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, hemşerilerimize her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Bu gayretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Misafirperverliğinden dolayı da kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat