Abdulbaki Durmuş, Sivil Toplum Kuruluşlarına İlham Kaynağı Oluyor

Okunma: 3249
Sultangazi 30 Ağustos 2023 11:30
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Sivil Toplum Kuruluşlarına İlham Kaynağı Oluyor
A
a

Merkezi İstanbul - Sultangazi'de bulunan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, her gün yüzlerce hemşerisiyle görüşerek sorunlarını dinliyor çözüm önerileri sunuyor.

Dernek lokali Adeta Hemşeri Akınına Uğruyor

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, her gün yüzlerce hemşerisinin derdiyle dertleniyor, sevincine ortak oluyor.  Hafta sonları düğünden, düğüne koşan Durmuş, genç çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor. Adıyaman Vakfında yapılan taziyelere eksiksiz katılan Abdulbaki Durmuş, acılar paylaşıldıkça azalır şiarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Hemşerileri Arasında Yaşanan Olumsuzlukların Çözüm Noktası Yine Abdulbaki Durmuş

Adıyamanlı olsun olmasın, insanlar arasında yaşanan olumsuzlukların çözüm adresi Abdulbaki Durmuş oluyor. İlçenin kanaat önderi olarak tanınan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, dargınları barıştıran, husumetleri bitiren, barış ve kardeşliği tesisi eden biri olarak bilinmektedir.

Mutlulukların Vaz Geçilmez Adresi

Aileler kız istemeye giderken yörenin ileri geleni pozisyonunda olan Abdulbaki Durmuş’u mutlaka beraberinde götürmeyi ihmal etmiyor. Aileler arasında çok sevilen Durmuş’un varlığı teminat olarak kabul ediliyor. Abdulbaki Durmuş’un oradaki varlığı iki aileye güven veriyor.

Hastası Olanların Baş Vuracağı İlk Adres

Sağlık kuruluşlarıyla geliştirdiği güzel ilişkiler sayesinde yüzlerce vatandaşın derdine derman olan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş’un namı ilçe sınırlarını aşarak neredeyse İstanbul geneline yayıldı. Hastası olan çok sayıdaki insan Durmuş’u arayarak yardım talebinde bulunuyor. Yüzlerce binlerce insanın hayır duasını alan Abdulbaki Durmuş, hemşerilerine yardım etmenin mutluluğunu ve bahtiyarlığını yaşıyor.
 
   
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat