Abdulbaki Durmuş, Memleket Ayrımı Yapmadan Herkesi Kucaklıyor

Okunma: 34332
Sultangazi 10 Eylül 2023 10:45
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Memleket Ayrımı Yapmadan Herkesi Kucaklıyor
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, "Yüreği memleket sevgisi için çarpan, hemşeri bilincini önemseyen sivil toplum kuruluşu olmanın bir ihtiyaç olduğunu bilen bizimle birlikte çalışmak isteyen kıymetli hemşerilerimize ihtiyacımız var" dedi.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı olarak kendilerine verilen görev bilinciyle Adıyaman’a ve Sultangazi’ye faydalı işler yapmak için çalışmaların devam edeceğini aktaran Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, “kurulduğumuzdan bu yana vatandaşın derdiyle dertlenen güzel bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda çok önemli projeler hayata geçirdik” ifadelerini kulandı. 

Tüm Canbeyler Derneği tek başına bir sivil toplum kuruluşu değildir. Tüm Canbeyler Derneği, Aynı zamanda sevgiyi, dostluğu, kardeşliği ve hemşeri bilincini dört bir tarafa yayan, dostluğu önemseyen çok köklü bir kuruluştur. Darda zorda kalanların ikinci adresidir. Adıyamanlı olsun olmasın herkese kucak açan, vatandaşın derdiyle dertlenen bir yönetim anlayışının temsil eder.

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanlığını yıllardır layıkıyla yerine getiren Abdulbaki Durmuş, sadece Adıyamanlılar tarafından değil, Memleket ayrımı yapmaksızın herkes tarafından takdirle karşılanan bir genel başkandır. Gerek Sultangazi’de gerekse memleketi Adıyaman’da el üstünde tutulan Durmuş, sivil toplum kuruluşu alanında çok önemli gelişmelere imza atmaya devam ediyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat