Abdulbaki Durmuş, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u Makamında Ziyaret Etti

Okunma: 8381
Sultangazi 7 Nisan 2023 01:29
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u Makamında Ziyaret Etti
A
a

AK Parti İstanbul 2. Bölge 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'u Makamında ziyaret etti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ziyaretten duyduğu mutluluğu diye getirirken, AK Parti İstanbul 2. Bölge 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, ise ziyaretten duyduğunu memnuniyetini dile getirerek Belediye Başkanı ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.


 
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti İstanbul 2. Bölge 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı, Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, “Abdurrahman Başkanımız çalışmalarıyla örnek aldığımız bir Belediye Başkanıdır. Göreve geldiği günden beri Sultangazi’de yaptıkları çok güzel işler var. Zaman zaman bir araya gelerek, yapılan hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Birbirimizden fikir yönünde faydalanıyoruz. İstişareden her zaman güzel işler, güzel fikirler çıkıyor. Bizleri ağırladığı için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat