Abdulbaki Durmuş " Hemşerilerimiz İçin Varız "

Okunma: 19178
Sultangazi 28 Eylül 2023 10:10
Videoyu Aç Abdulbaki Durmuş " Hemşerilerimiz İçin Varız "
A
a

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, 2008 yılında büyük emeklerle kurduğu Tüm Canbeyler derneği olarak hiçbir zaman halktan kopmadıklarına dikkat çekerken, "Makamın değil, hemşerilerimizin başkanı olduk" ifadesini kullandı.

Ortak aklın inşa edileceği ve gönüllere köprüler kurulacağı vaadiyle göreve talip olan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, 2008 yılından bu yana sadece hemşerileri değil ayrım yapmadan derdi sorunu olan herkese yardımcı oluyor.  
 
Gönüllere köprüler kurduk
 
Göreve geldiklerinde hiçbir zaman makamın adamı olmayacaklarını taahhüt ettiklerini dile getiren Durmuş, “Tüm Canbeyler Derneğinin asıl sahibi olan hemşerilerimizden asla kopmadık ve kopmayacağız” dedi. Durmuş, “ Derneğimizin marka bir dernek olması adına gönül birliği yaptığımız hemşerilerimizle sürekli iç içeyiz. Tüm Canbeyler Derneğini kurduğumuz 2008 yılından bu yana ise çalmadık kapı bırakmadık. Sürekli hemşerilerimizin evlerinde, düğünlerinde, özel, mutlu ve hüzünlü günlerinde yanlarında olduk. Bu sayede gönüllere köprüler kurduk” diye konuştu.
 
Hastası Olan Ona Koşuyor

Sultangazi ve çevre ilçelerde yaşayan Adıyamanlı hemşerilerinin “ Sağlık Bakanı” olarak adlandırdığı Genel Başkan Abdulbaki Durmuş, kişisel becerileri sayesinde geliştirdiği insan ilişkileri nedeniyle tüm hastanelerde sözü geçiyor. Bu yeteneği sayesinde binlerce hastaya yardımcı oluyor. Hastaların ve hasta yakınlarının hayır dualarını alan Durmuş, “hemşerilerimize bir hayrımız dokunduğunda çok mutlu oluyoruz” diyor.
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat