50. Yıl Mahallesi’nde Ulaşım Sorunu Çözülüyor

Okunma: 3894
Sultangazi 22 Ağustos 2023 11:39
Videoyu Aç 50. Yıl Mahallesi’nde Ulaşım Sorunu Çözülüyor
A
a

Sultangazi'nin en büyük Mahallesi olan 50. Yıl Mahallesi'nde ulaşım sorununa köklü çözüm geliyor. Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Sultangazi Şube Başkanı, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileriyle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından önümüzdeki günlerde ulaşım sorununun çözüleceğini duyurdu.

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Sultangazi Şube Başkanı, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Emrullah Özdemir, 50. Yıl Mahallesi’nin son zamanlarda büyük problemi haline gelmiş olan ilçe içi ulaşımla ilgili yeni yapacakları projeleri açıkladı. Habipler Mahallesinden kalkmak üzere Malkoçoğlu Mahallesi güzergâhını takip ederek Atatürk Bulvarından Haseki Hastanesi, Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Kaymakamlığı, Halk Ekmek Fabrikası, Esentepe Mahallesi minibüs durağından Hoca Ahmet Yesevi Bulvarından KİM Marketler Grubunun oradan Orhangazi Caddesinden 50. Yıl Merkezinden geçerek Metris Cezaevi’nden Venezia kavşağından dönerek aynı güzergâhtan Habipler yönüne seferler önümüzdeki günlerde başlayacak.
 
50. Yıl Mahallesi Muhtarı Emrullah Özdemir, “ilçe içi ulaşımla ilgili yapacakları projeleri açıkladı. Özdemir, açıkladığı projelere göre ilçe içi trafiği rahatlatabilmek adına önemli temaslarda bulunduğunu söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Yetkilileriyle yaptığı görüşmelerin çok olumlu geçtiğini ulaşım sorununun en kısa zamanda çözüleceğinin müjdesini verdi.
 
Emrullah Özdemir, konuşmasının devamında şunları söyledi. “ Biz göreve geldiğimiz 31 Mart 2019 tarihinden itibaren 50. Yıl Mahallesi halkının refah ve mutluluğu için değil elimizi gövdemizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu her seferinde söyledik. 50. Yıl Mahallesinin halkı en iyisine, en güzeline layıktır. Biz muhtar olarak bunun için mücadele veriyoruz. Yaşanılır bir mahalle olma yolunda attığımız adımlar halkımız tarafından takdirle karşılanıyor. Ulaşım sorunu aslında hepimizin ortak sorunuydu. Bu soruna köklü çözüm getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Ancak başardığımıza inanıyorum. Yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Bir aksilik olmasa önümüzdeki günlerde ulaşım sorunumuz çözülmüş olacak” dedi.  
 
 
 
 
1000
icon
Cemalettin akkoç 23 Ağustos 2023 22:15

Sayın kardeşim 36EM CEBECİ MECİDEYKÖY OTOBSLERİNİNE İNŞALLAHGERİ VERİRLER EN AZINDAN SABAH 4 AKŞAM 4 SERVİS YAPSIN YETER

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat