50. Yıl Mahalle Muhtar Adayı Ramazan Kızıl Çok İddialı

Okunma: 2860
Sultangazi 31 Temmuz 2023 13:31
Videoyu Aç 50. Yıl Mahalle Muhtar Adayı Ramazan Kızıl Çok İddialı
A
a

31 Mart 2024 yerel seçimler yaklaşırken, ilçedeki muhtar adayları da sahaya inip çalışmalara başladı. 50. Yıl Mahalle Muhtar Adayı Ramazan Kızıl "50. Yıl Mahallesi'nin sorunlarına çözüm aramak için sokak sokak dolaşmaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüşmeye başladı.

Ramazan Kızıl 50. Yıl Mahallesinin sorunlarını sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle masaya yatırmaya, köklü ve kalıcı çözümler üretmeye yönelik çalışmalara başladı. Sultangazi’nin en büyük sivil toplum kuruluşların başında gelen Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş ile görüşen Kızıl, 50. Yıl Mahallesi ile ilgili genel bir değerlendirme yaptı.



Ulaşım Sorununu Çözeceğiz

50. Yıl Mahalle Muhtar Adayı Ramazan Kızıl, “Sultangazi’nin en büyük mahallesi olan 50. Yıl Mahallesinde ulaşım sorunu adeta arap saçına döndü. Orhangazi caddesinde otobüs durakları olmasına rağmen belediye veya halk otobüsünün bu güzergâhı kullanmaması büyük bir eksikliktir. Saatte bir Orhangazi caddesinde geçen minibüs hattı kaldırılmış durumda. Hangi gerekçeyle kaldırıldığı bilinmemektedir. Bu hattı İstanbul Büyükşehir Belediyesi mi? Yoksa Minibüsçüler odası mı kaldırdı kimse tarafından bilinmemektedir. Allah’ın izniyle biz muhtar olduğumuzda ulaşım sorununa köklü bir çözüm getireceğiz. Halkımızı mağdur eden bu kötü gidişat bizim muhtarlık dönemimizde son bulacaktır” dedi. 



Alt Yapı Eksiklikleri Birinci Önceliğimiz Olacak

Modern bir mahalle ortak akılla inşa edilir. İlçenin mülki ve idari amirleriyle birlikte sorunlar giderilir. Halkın yaşam kalitesinin artırılması ilçeye verilen değerle orantılıdır. Kanalizasyon giderlerinin kontrolü, cadde ve sokakların aydınlatılması, çevre ve temizlik işlerinin zamanında yapılması, kültür ve eğitimin yaygınlaştırılması, aile sağlığı merkezlerinin yeterliliği, spor alanlarının çokluğu, park ve çocuk eğlence alanlarının fazlalığı o mahallenin kalitesini belirler.


Sorunları Ortak Akılla Çözeceğiz

Vatandaşın derdiyle dertlenmeyen, Halkın sorununa ve sevincine ortak olmayan kişi hayatta başarılı olamaz. Unutulmamalıdır ki acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler ise paylaşıldıkça çoğalır. Halkımız mutlu olmadan biz mutlu olamayız. Halkımızın her türlü sorunu bizim ortak sorunumuzdur. Halkımızın sorunlarını çözmek için ilçenin mülki ve idari amirleriyle güzel bir diyalog geliştirerek çözümler üreteceğiz” dedi.
  
  
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat