"Bizimle Hayata 2 Dakika Ara" Programının Konuğu Huzurevi Sakinleri Oldu

Okunma: 4896
Sultangazi 14 Şubat 2024 23:33
Videoyu Aç "Bizimle Hayata 2 Dakika Ara" Programının Konuğu Huzurevi Sakinleri Oldu
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un Sevgili eşi Tuğba Dursun'un bugünkü konukları, Sultangazi Huzurevi sakinleri, yaşlarına rağmen enerjileriyle ve deneyimleriyle dikkat çekti.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun’un ev sahipliğinde “Bizimle Hayata 2 Dakika Ara” programında ilçedeki Huzurevi sakinlerini bir araya getirdi. SU-MEKAN Yemek Atölyesi’nde gerçekleşen ”Bizimle Hayata 2 Dakika Ara ”nın etkinliği Yazar Sevda Türküsev’in katılımıyla gerçekleşti.



Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un Sevgili eşi, Tuğba Dursun, önderliğinde gerçekleşen “ Bizimle Hayata 2 dakika ara” programı renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. 



"Bizimle Hayata 2 Dakika Ara" programının özel konukları olan büyüklerimiz, yaşamlarının her aşamasından örnekler ve anılar paylaşarak izleyicilere ilham verdiler. Program, yaşlılarımızın toplum içindeki önemini vurgularken, onların hayatlarında da değerli bir iz bırakma fırsatı sundu.


 
Etkinliğe katılan ve büyüklerimizin yanında yer alan Yazar Sevda Türküsev, programa ayrı bir renk katarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Tuğba Dursun, Şunları söyledi. "SU-MEKAN ekibi olarak, bu anlamlı etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyor ve yaşlılarımızın toplum içindeki yerinin her zaman hatırlanması gerektiğini vurguluyoruz" dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat