Yusuf Bingöl'ün Tedavisi Yoğun Bakımda Devam Ediyor

Okunma: 2898
Sultangazi 2 Haziran 2021 15:39
Videoyu Aç Yusuf Bingöl'ün Tedavisi Yoğun Bakımda Devam Ediyor
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Bingöl'ün yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Yusuf Bingöl’ün oğlu Adem Bingöl, bir süre önce kalp krizi geçirerek Çorlu Özel REYAP Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden babasının sağlık durumuna ilişkin gazetemize açıklama yaptı.

Adam Bingöl, babasının tedavisinin Çorlu, Özel REYAP Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü belirterek. “ Kalp krizi geçiren babam Anjiyo yapıldıktan sonra kontrol amaçlı yoğun bakım ünitesine alındı. Ancak beyinde bir hasar oluşup oluşmadığını araştırmak için şu an yoğun bakım ünitesinde uyutuluyor. Bugün görüştüğümüz doktoru 48 saat daha uyutulacağını söyledi. Durumunun 48 saat sonra daha iyi anlaşacağını belirterek bizlere geçmiş olsun dileklerini iletti" dedi.  
  
Adem Bingöl, 2 Haziran’da gazetemize babasının sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklama şöyle: “ 1 Haziran akşam saatlerinde kalp krizi geçiren babamız Yusuf Bingöl, önce Saray devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla Çorlu Özel REYAP Hastanesine sevk edildi. Anjiyo yapıldıktan sonra kontrol amaçlı yoğun bakım ünitesine alındı. Kalp krizinden sonra beyinde hasar olup olmadığı araştırılıyor. Bundan dolayı sürekli uyutuluyor. Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz. Sizlerin duası ve Allah'ın izniyle babamızın kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz." İfadelerini kullandı.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat