Av. Ali Acar Sutepelilerle Buluştu: “Birlikte Daha Güçlü Olacağız”
Okunma: 74670
Sultangazi 14 Haziran 2026
21:23
A
a
Anadolu Konfederasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda Adıyaman Gerger Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Ali Acar, Sutepe Derneği'nin düzenlediği piknik programına katılarak hemşerileriyle bir araya geldi.
İstanbul'un önemli sosyal etkinlik alanlarından biri olan Şamlar Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen piknik, binlerce vatandaşın katılımıyla adeta bir bayram havasında geçti. Sutepe Derneği Başkanı Mehmet Karataş, etkinliğe gelen misafirleri piknik alanının girişinde tek tek karşılayarak örnek bir ev sahipliği sergiledi.
Programda konuşma yapan Av. Ali Acar, dayanışmanın ve birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekerek, hemşerilik bağlarının güçlenmesinin toplumun geleceği açısından büyük değer taşıdığını ifade etti.
Acar, yaptığı konuşmada, "Bizler aynı kültürün, aynı değerlerin insanlarıyız. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Dayanışma içerisinde olduğumuzda daha güçlü, daha kararlı ve daha etkili oluruz. Gelecek nesillere güçlü bir toplumsal miras bırakmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Birlikte daha güçlü olacağız." dedi.
Katılımcılarla yakından ilgilenen Av. Ali Acar, vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini dinledi. Özellikle gençlerle ve yaşlılarla kurduğu samimi diyaloglar büyük takdir topladı.
Şamlar Tabiat Parkı'nı adeta bir şölen alanına dönüştüren etkinlikte, dostluklar pekişirken, birlik ve beraberlik duyguları da bir kez daha güçlendi. Program boyunca çocuklar gönüllerince eğlenirken, aileler de uzun süre sohbet etme imkânı buldu.
Sutepe Derneği Başkanı Mehmet Karataş, etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı artırdığını ve hemşerilik kültürünün yaşatılmasına önemli katkılar sunduğunu belirtti.
Sutepe Derneği'nin düzenlediği bu anlamlı buluşma, katılımcıların hafızalarında güzel anılar bırakırken, verilen birlik ve beraberlik mesajları da geleceğe dair umutları güçlendirdi.