Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Yayla Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti

Okunma: 3258
Sultangazi 21 Ağustos 2022 02:03
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Yayla Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Yayla Mahalle Başkanı Erhan Usta öncülüğünde Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilat Başkanı Ensar Acar, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Seçim İşleri Başkanı Mesut Alkan ve ilçe teşkilatının katılımıyla Yayla Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.




Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı vatandaştan gelen talep ve öneriler doğrultusunda yaptığı esnaf ziyaretinde çözüm önerileri sundu. Teşkilat Başkanı Ensar Acar, “Yeniden Refah Parti’si kurulduğu günden bu yana sürekli milletin yanında olduğunu kanıtlamış bir partidir. Her fırsatta da bunu onları ziyaret ederek, dertlerini dinleyerek ve bu dertlere çözüm üretmek için çabalayarak gösteriyoruz. Bugün Sultangazi ilçemizin nadide mahallelerinden biri olan Yayla Mahallesi esnafını ziyaret ettik. Dertlerini ve sorunlarını birinci ağızdan dinledik. Çözüm önerileri için gerekli notları tutarak il ve genel merkezimize iletilmek üzere rapor haline dönüştürülecektir. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilat Başkanı Ensar Acar, ziyaret esnasında vatandaşlardan aldıkları dualarla daha çok çalışmak vatandaşa yararlı olmak için enerji depoladık” dedi.



Acar konuşmasını şöyle sürdürdü. Her fırsata esnafımızla bir araya gelmeye, onları dinlemeye, taleplerini çözmeye özen gösteriyoruz. Başta Yayla Mahalle Başkanımız Erhan Usta olmak üzere tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Yeniden Refah Partisi seçimden seçime değil her zaman esnafımızın yanındadır. Esnaf ziyaretimizde vatandaşlarımıza Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını ilettik” dedi. 


























 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat