Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Geleceğe Umut Saçıyor

Okunma: 5669
Sultangazi 16 Ocak 2022 13:10
Videoyu Aç Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Geleceğe Umut Saçıyor
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları geleceğin umudu olduğunu bir kez daha hatırlattı. Gece gündüz demeden umudu ve coşkuyu zirveye taşıyan Yeniden Refah Gençliği, "Trafikte refah var" sloganıyla gece geç saatlere kadar yollarda araç sürücülerine broşür dağıtmaya devam etti.



Örnek Çalışmalara İmza atıyorlar

Yeni yıla, yeni umutlarla merhaba diyen, halkın refahı ve mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. Yaptıkları çalışmalarla Sultangazi’nin atmosferini değiştiren Yeniden Refah Partili gençler, yarın seçim olacakmış gibi gece gündüz demeden çalışıyor. Akşam saatlerinde trafiğin yoğun olduğu zamanlarda Yeniden refah partisi broşürlerinin ve değişik tanıtım ürünlerinin bulunduğu poşetleri sürücülere dağıtan gençlik kolları vatandaştan tam not aldı.


 
Yasin Kul, Gençler Geleceğin Işık Kaynağıdır

Kurulduğu günden itibaren halkın umudu, geleceğin ışığı olmaya aday olduğunu ispatlayan Yeniden Refah Partisi, halkına verdiği önemi her platformda, her çalışmada bir kez daha hatırlatıyor. Bu ülkenin teminatı, geleceğin ışığı olan gençlerin en güvenilir limanı Yeniden Refah olduğunu haykıran Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Karanlığın değil aydınlığın, siyahın değil beyazın, ümitsizliğin değil umudun, karamsarlığın değil refahın partisiyiz. Bundan dolayı geleceğimizin ışığı olan gençlerimize önem veriyoruz. Onların yanında olmaya, onları geleceğe hazırlamaya özen gösteriyoruz” dedi.  


 
Bu Çalışma İktidarın Ayak Sesleri  

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Osman Kamay, “ Trafikte Refah Var” kampanyası ile başlattıkları çalışmalarla gündeme gelmeye takdir toplamaya devam ediyor. Kamay, yaptıkları çalışmalarla ilgili şunları söyledi. “ Biz büyük bir aileyiz. Yaptığımız her çalışmayı ülke gerçekliğine uygun yapmaya çalışıyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu bizim birinci önceliğimiz. Ülkede yaşanan sıkıntıları aşmanın tek yolu Yeniden Refah Partisi ve 94 Ruhuyla mümkündür. Bu inançla çalışıyoruz. Önümüze çıkan engelleri bu inançla aşıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki Halkımız Yeniden Refah Partisi iktidarıyla huzura kavuşacak, gerçek mutluluğu o zaman tadacaktır. Bütün gaye ve çalışmalarımız Yeniden Refah iktidarı ve halkımızın mutluluğu içindir” dedi.   






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat