Yeniden Refah Gençliği Sultangazi'ye Heyecan Getirdi

Okunma: 5281
Sultangazi 22 Ağustos 2022 14:43
Videoyu Aç Yeniden Refah Gençliği Sultangazi'ye Heyecan Getirdi
A
a

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları ve tanıtım komisyonu Sultangazi'de yaptığı çalışmalarla ses getirmeye ilçeye heyecan katmaya devam ediyor.

Pazar günü 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanında açtıkları üye standıyla büyük beğeni toplayan Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları ve tanıtım komisyonu vatandaşla çeşitli konularda istişarelerde bulundu. Parti’sine onlarca yeni üye kazandıran Gençlik kolları geleceğe dair umut olmaya devam ediyor.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul’un talimatıyla harekete geçen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı, Sultangazi’nin on beş mahallesinde dur durak bilmeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özelikle Gençlik Kolları ve Kadın Kollarına önem veren Kul, “geleceği sizler inşa edeceksiniz, Partimiz gençler ve kadınların desteğiyle iktidarı alacak. Güzel günler gençlerin ve kadınların ellerinde şekillenecek. Ben bu güzel çalışmalarla Partimizi şaha kaldıran Halkımıza umut olan Gençlik Kollarımıza Tanıtım Komisyonumuza, Kadın Kollarımı ve Teşkilatımızın her kademesinde yer alan yol arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor çalışmalarında üstün başarılar diliyorum” dedi.






















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat