Ünlü Radyocu Umut Öztürk, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'ı Ziyaret Etti

Okunma: 4893
Sultangazi 5 Mart 2022 19:48
Videoyu Aç  Ünlü Radyocu Umut Öztürk, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'ı Ziyaret Etti
A
a

Radyo 7'nin ünlü sunucusu Umut Öztürk, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette " Radyo kültürü, radyonun insanlar üzerindeki etkisi ve Ülke insanına katkıları" konuşuldu.

Ünlü radyocu, Radyo 7’nin “ Umudun Zamanı” sunucusu, sair Umut Öztürk, İstanbul’un en seçkin ilçelerinin başında gelen Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan’ı makamında ziyaret etti. Radyo üzerine tatlı bir sohbet havası içerisinde geçen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Öztürk, “ Biz Radyo 7 olarak sadece bir müzik kutusu değil, memleket özlemi çekenler, sevgiye özleme hasret kalanlar, eşinden dostundan uzak olanlar için bir hasret giderici görevi görüyoruz. Ülkenin en ücra köşesinde dinleyicilerimiz var. Derdini sorununu bizimle paylaşan insanlarımız var” dedi.



Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Radyo 7’nin ünlü sunucusu Umut Öztürk’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Bakan  “ Radyo sunucuları ve çalışanları bizim için çok değerlidir” dedi. 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat