Ünlü Radyo ve Televizyoncular Trabzonlu Gençlerle Buluştu

Okunma: 2083
Sultangazi 27 Aralık 2022 01:04
Videoyu Aç  Ünlü Radyo ve Televizyoncular Trabzonlu Gençlerle Buluştu
A
a

Ülkenin ilgiyle takip edilen radyocuları ve televizyoncuları Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın davetlisi olarak, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İletişim ve medya üzerine söyleşi programı ile Trabzon'da eğitim gören üniversiteli gençlerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın davetlisi olarak, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün gençlerin sosyal ve kültürel gelişmelerine katkı sunmak amacıyla düzenlediği etkinliğe yüzlerce öğrenci katıldı. Ünlü radyocuların dijital ve sosyal medya, radyo programcılığı ve etkili iletişim konularında gençlere bilgi ve deneyimlerini aktardığı program muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.



Gençlerle güzel diyaloglar geliştiren ve onlara deneyim ve tecrübelerini aktaran Ülkemizin ilgiyle takip edilen radyocuları ve televizyoncuları Umut Öztürk, Serdar Gökalp ve Hilal Özgani’n sunumları ayakta alkışlandı.




Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, etkinliğin sonunda radyocu ve televizyonculara çeşitli hediyeler takdim etti. Çetiner, konuklarına ve katılımları ile söyleşiye renk katan öğrencilere teşekkür etti. 






 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat