Ümit Doğan, 'Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El, Dokunulmadık Yürek Bırakmayacağız'

Okunma: 2869
Sultangazi 25 Kasım 2021 22:58
Videoyu Aç Ümit Doğan, 'Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El, Dokunulmadık Yürek Bırakmayacağız'
A
a

Gazi Mahallesi'nin genç dinamik ve güleryüzlü Muhtarı Ümit Doğan, Azalarıyla birlikte Gazi Mahallesi'nde çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayarak 40 Bin seçmenle buluşmaya devam ediyor.

Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, azalarıyla birlikte Gazi Mahallesinin cadde ve sokaklarında basmadığı yer bırakmayarak, seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor. Seçmenlerin derdi ve sorununu dinleyen Muhtar Ümit Doğan, dertlilere derman, hastalara şifa olmaya çalışıyor. 




Doğan, 2019 ruhu ile çalışacaklarını belirterek, "Çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek  bırakmadan çalışacağız. Halkımıza, esnafımıza kapımız her zaman açık. 7/24 bizlere gelip, sıkıntılarını, önerilerini anlatabilirler. Bu anlamda kendilerinin her zaman yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Gazi için hep birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.



Azalarımızla, gönüllülerimizle birlikte Gazi Mahallesi'ni karış karış gezeceklerini kaydeden Doğan, "Ben değil biz olarak; Başta STK temsilcilerimiz ve basınımızla birlikte el ele gönül gönüle birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat