Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Aşure Programı Düzenledi

Okunma: 10582
Sultangazi 25 Ağustos 2022 23:42
Videoyu Aç Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Aşure Programı Düzenledi
A
a

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve Yönetimi Kerbelayı Anma ve Hz. Hüseyin ve yanındakilerin Kerbela'da şehit edilmesinin yıl dönümü nedeniyle Aşure programı düzenledi.

Hz. Muhammed’in torunu Hz. Hüseyin ve beraberindeki 71 kişinin Kerbela’da şehit edilmesinin yıl dönümü nedeniyle İMECE Yatırım Organizasyon A.Ş Süleyman Demirel Bulvarı No: 4/1B mall of İstanbul AVM Karşısı Başakşehir İstanbul adresinde düzenlenen programa çok sayıda sivil toplum kuruluşu katıldı.



Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir’in birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programa Düya Seyyidiler Şerifler Kültür Araştırma Derneği Genel Başkanı Dr. Seyyid Hüseyin Zerraki, Kastamonulular Dayanışma Derneği KAS-DER Sultangazi Şube Başkanı Sadık Arslan, Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, Sultangazi Bir önceki dönem Muhtarlar Dernek Başkanı Zeki Yıldız. Habipler Mahallesi Muhtarı Osman Avcılar, Siirt Dernekler Federasyon Başkanı Kemal Çığır, Av. Orhan Yürür, Kırgızistan Bölge Başkanı Canan Gülbarı, Hakarıi Gönüllüler Dernek Başkanı Selim Mavi ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi,  siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.


 
Böyle bir günde bir arada olmanın çok değerli olduğunu söyleyen Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, “Hoşgörü, kardeşlik ve sevginin şehri İstanbul, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz, gönüllerimizi buluşturduğumuz, bizleri sevgiyle kucaklayan tüm hemşerilerimize şükranlarımı iletiyorum. Tutulan oruçların kabul, yapılan hayırların makbul olması temennisiyle Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.




















 
1000
icon
İsa Çifçi 26 Ağustos 2022 07:46

Çok güzel bir proğram oldu, Türdef Ailesine, katılan kıymetli misafirlerimize, mekan sahibi İmece Tasarruf Finansman Şirketi Yöneticileri 'ne teşekkür ediyoruz. İsa Çifçi Turdef Genel Sekreteri

0 2 Cevap Yaz
Emel ÇELTİK

Çok guzel bir program oldu emeği geçen herkese teşekkür ederiz. TÜRDEF ailesine katılım sağlayan tüm gönül dostlarımıza teşekkür eder,ev sahipliği yapan İMECE TASARRUF FİNANS ŞİRKETİNE ve personellerine ayrıca teşekkür ederiz. Birlikte nice güzel programlarda görüşmek dileğiyle... TÜRDEF Genel Başkan Yardımcısı

0 1
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat