Esentepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Camii’nde kurulan taziye alanını ziyaret eden usta sanatçılar, merhum Mehmet Ziya Kurkut’un ruhuna dualar ederek Fatihalar okudu. Halk müziğinin gönül insanları olarak bilinen sanatçılar, Kurkut ailesinin acısını paylaşarak, derin üzüntülerini dile getirdiler.
Ziyarette, merhumun amcaoğlu Adıyaman Platformu Genel Başkanı Hüseyin Kurkut ve 50. Yıl Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut’a da başsağlığı ve sabır dileklerini ileten sanatçılar, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptılar.
Sanat camiasının bu anlamlı ziyareti, Kurkut ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Merhum Mehmet Ziya Kurkut’a bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.